Miért jó a 3D Panoráma?

Mert segítségével Ön és honlapja:

 • kitűnik a többi közül,
 • megmutatja, hogy amit Ön nyújt, mitől különleges,
 • érdeklődői kezébe adja az irányítást,
 • ezáltal könnyebben nyeri meg célcsoportja bizalmát.

A 360 fokos virtuális panorámák óriási vizuális értéke, szemet gyönyörködtető külleme és figyelemre méltó valószerűsége azonnal magához láncolja az Internetezők tekintetét. A panorámafotózás - a panoráma készítés - a mai technológiai lehetőségeknek köszönhetően a virtuális valóság marketing célú felhasználását teszi lehetővé az Ön számára is.

Virtuális Túra - Kalóz Fregatt Étterem, Drake Kapitány Szalon, Tata

Kalóz Fregatt Étterem, Drake Kapitány Szalon, Tata
3D Panoráma indítása: Legjobb minőség | Közepes minőség
Megosztás az iwiwen
További lehetőségek Megosztás Live-on Megosztás Blogger-en Megosztás Netlog-on Megosztás Twitter-en Hozzáadás a Kedvencekhez Küldés e-mailben Megosztás Facebook-on

Mire jó a 3D panoráma?

"Egy kép többet mond ezer szónál." Egy 3D panoráma megközelítőleg 60 db különálló, hagyományos fotó információtartalmát hordozza magában.

A panorámákat használhatja üzleti és/vagy magán célokra: mutassa be cégét, üzletét, irodáját, rendelőjét, éttermét, hoteljét, apartmanját, eladó ingatlanját, vagy készíttessen panorámát saját lakásáról, kertjéről, családi eseményéről, kedvenc autójáról.

Milyen egy jó panoráma?

Mielőtt virtuális panorámát vagy virtuális túrát készíttet, az alábbi kritériumat érdemes figyelembe vennie:

 • Képminőség: az elkészített panorámaképek, valamint a mozgatható panoráma képminősége és felbontása. Ezen belül kiemelten fontos az élesség, a képeken megjelenő színek valódisága, és a széles dinamikatartomány (a téma kiemelkedően világos és kiemelkedően sötét részei is megfelelően látszódjanak).
 • Használhatóság: a működtető szoftver képességei, illetve teljesítménye. Fontos, hogy a panorámák igazi élményt tudjanak biztosítani, a felhasználók számítógépének teljesítményétől és képernyőfelbontásától függetlenül. A virtuális túra felhasználóbarát, világos és könnyen kezelhető legyen.
 • Kompatibilitás: a World Wide Web Consortium legfrissebb statisztikái szerint az Internetezők egyre kisebb hányada használja a Microsoft Internet Explorer-t, egyre többen használnak Mozilla Firefox-ot, valamint egyéb alternatív böngészőket. Emiatt különösen fontos, hogy a virtuális panorámák bármely modern böngészőben hibátlanul működjenek, különben jelentős számú látogatót veszíthet el.
 • Ár/érték arány: alaposan mérlegelje, hogy pontosan mit kap a pénzéért. Mivel a panoráma általában nem "használódik el", nem érdemes pár ezer forint különbség miatt egy gyengébb minőségű szolgáltatást választania.

Mitől jobb, amit tőlünk kap?

Legújabb felszerelésünknek, folyamatos fejlesztéseinknek, fotósunk szakmai felkészültségének, valamint bővülő szoftveres eszköztárunknak köszönhetően kiemelkedő minőségű panorámaképeket készítük.

Működtető szoftverünknek egy Flash alapú megoldást választottunk, mivel az Adobe Flash Player böngészőbővítmény az Adobe felmérései szerint az Internetezők számítógépeinek 99%-án megtalálható: nélküle ugyanis ma már gyakorlatilag lehetetlen Internetezni. Ez a szoftver böngészőfüggetlensége és magas kompatibilitása mellett rendkívül jól gazdálkodik a számítógépek erőforrásaival, így a gyengébb teljesítményű masinákon is kiválóan működik.

Panoráma - Királyréti Horgásztó, Királyrét

Királyréti Horgásztó, Királyrét
3D Panoráma indítása: Legjobb minőség | Közepes minőség
Megosztás az iwiwen
További lehetőségek Megosztás Live-on Megosztás Blogger-en Megosztás Netlog-on Megosztás Twitter-en Hozzáadás a Kedvencekhez Küldés e-mailben Megosztás Facebook-on

Mit kap tőlünk ezen felül?

 • Optimalizált 3D panorámák és virtuális túrák. Az Interneten a szépség mellett rendkívül fontos kritérium a sebesség. Ahhoz, hogy egy panoráma vagy virtuális túra gyorsan betöltődjön, de emellett meggyőző látványt is nyújtson, meg kell találnunk az "Arany Középutat" a felbontás és a fájlméret között: ezt nevezzük a panorámák optimalizációjának. Az elkészült panorámákat mindig az Ön igényeinek, felhasználási szándékának megfelelően nyújtjuk át Önnek.
 • Professzionális retusálás. Nem kell aggódnia, ha megsérült a festés, esetleg beázott a mennyezet. A panorámákat elkészíttetheti felújítás előtt is, az eféle szépséghibák eltűntetése számunkra nem jelent akadályt.
 • Virtuális túra. Az elkészített panorámákat izgalmas, a barangolás igazi élményét nyújtó virtuális túra formájába öntjük, az Ön elképzeléseinek megfelelően.
 • Támogatás. Útmutatást és segítséget nyújtunk az elkészült panorámák, illetve virtuális túrák weboldalba integrálásához. Nekünk is érdekünk, hogy Ön hatékonyan tudja használni az elkészült bemutatókat.
 • Folyamatos termékfrissítés. Újításainkat, fejlesztéseinket meglévő ügyfeleink - a fejlesztések jellegétől függően - ingyen, vagy kedvezményes áron kaphatják meg.

Kérjen Ajánlatot! »